dissabte, 5 de juliol del 2008

Llàgrimes laportistesEn Jan està fent mans i mànigues perquè demà vagi a votar a favor de la moció de censura. Fa dies que vaig escriure sobre la transformació del President cap a Pecident, em semblava veure, a mi i a molts altres, aquell vell Núñez clamant al soci perquè no fes cas de les notícies que sortien als diaris, que, segons ell, eren tots anti-barcelonistes. En Nunyes semblava un Bisbe dalt la poltrona i en Jan un predicador evangelista: que no les embauquen!!

No content amb totes les demostracions nunyistes ara va el Jan i es posa a plorar. Acabáramos!!! Ara sí que la clonació s’ha consumat. Buenu, no… quicir, la famíla és molt important, no… el soci…

El millor del cas és que demà, en Josep Lluís votarà en contra del seu propi clon. Al loro, Nunyes que sou pastats, cony!

Continuo pensant que la moció no va a favor del Barça ara com ara, deixem al Jan que guanyi una altra Copa d’Europa o que s’enfonsi a la misèria. D’ell depèn.

3 comentaris:

Xavier Pagès ha dit...

lamentablement tenim uns socis que no hi toquen gaire, això del futbol està ple de sonats! jo soc del barça però admeto que la gent del barça , el seguidor engeneral està força malalt iq ue només es mou pels resultats; també dic que el Laporta ha tingut unes actutuds impropies, però que recordin els seguidors d´on venim....

Jordi Arderiu ha dit...

Un arriba a qui quan hi arriba.
I si ja hi ha hagut votacions, vacances, partits de costellada i fins el Messi nse n'ha anat a la Xina... no seré jo qui critiqui que un bloc no s'actualitzi més. Només cal passar pels meus per veure que s'hi fa les esntrades quan es pot i no quan es vol.
Ei Xavier, també he passat per la versió 1.0.
Ànims i bon estiu, el què en queda!!!

La reusenca ha dit...

Àirum, he tornat... i tu? no tens rau-rau?